It is currently Tue Aug 20, 2019 12:25 pm

All times are UTC




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Sep 14, 2008 12:52 am 
Offline

Joined: Fri Aug 15, 2008 8:34 pm
Posts: 101
Hey and Shorah, All!

I seem to be having some issues with the GoW forums...any topic I click on comes up with a page much like this:



My web browser is also acting a little screwy - is this a site issue or have I been *gasp* infected?
Odd if I have as I haven't been on any sites on than Uru sites for the past week... :P

Shevek


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun Sep 14, 2008 1:12 am 
Offline

Joined: Fri Oct 13, 2006 6:00 pm
Posts: 4094
The problem seems to be at your end. Which browser ?

I am using IE 7 and so far all the topics I have checked
at GoW look ok. (I have not found yours. A link would
have been easier)


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun Sep 14, 2008 10:08 am 
Offline

Joined: Wed Nov 08, 2006 11:21 pm
Posts: 496
Location: Australia
I am logged into the GOW at the moment and everything is fine here.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 15, 2008 3:03 pm 
Offline

Joined: Fri Aug 15, 2008 8:34 pm
Posts: 101


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to: