It is currently Wed Aug 05, 2020 8:17 pm

All times are UTC




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Jun 23, 2009 12:05 am 
Offline

Joined: Mon Jun 22, 2009 11:44 pm
Posts: 8
So I activated the windmill and turned the tap on, I could hear the water up until the beginning of the wooden walkways, at the first node I directed the water to the lift that isn't locked (i.e.) to the left ( I turned the handle so that a clear indication is shown to the left) ( I thought I heard a gushing noise, but its hard to be sure) I continued doing this all the way the second lift to no avail, I can't activate it.
I then changed the direction of the spickets but nothing happened. Am I missing something? or is there a bug in the game?

Running on 3Gs


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 23, 2009 12:25 am 
Offline

Joined: Mon Jun 22, 2009 11:44 pm
Posts: 8
Ah NM resetting twice solved the issue :-)


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 23, 2009 12:27 am 
Offline
Obduction Backer

Joined: Tue May 09, 2006 5:21 pm
Posts: 2626
Location: Garland, TX - New 09/2014 KI # 60406 Moula
I am unaware of any bug keeping you from activating the elevators, so you probably need to check to be sure the valves are all set correctly.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 23, 2009 2:22 am 
Offline

Joined: Mon Jun 22, 2009 11:44 pm
Posts: 8
Mystdee wrote:
I am unaware of any bug keeping you from activating the elevators, so you probably need to check to be sure the valves are all set correctly.


ha ha I actually realized that resetting didn't accomplish much apart from the fact that I had loaded a save point where the I hadn't turned the main faucet coming out of the tank yet....too many saves are not a good thing :) sorry to bother you!


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 23, 2009 2:30 am 
Offline
Obduction Backer

Joined: Tue May 09, 2006 5:21 pm
Posts: 2626
Location: Garland, TX - New 09/2014 KI # 60406 Moula
Not a bother at all, glad yu got it done :lol:


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to: