It is currently Sat Sep 21, 2019 7:11 pm

All times are UTC




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 22 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 12, 2009 4:01 pm 
Offline

Joined: Thu Sep 07, 2006 3:37 am
Posts: 192
Not you. I noticed it also and sent Adam a pm letting him know a couple hours ago. Hopefully it won't be down as long this time.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 12, 2009 4:38 pm 
Offline

Joined: Thu May 11, 2006 5:22 pm
Posts: 1810
Location: California
Not just you...

_________________
Nalates - GoC - 418 - MOULa I: Nal KI#00 083 543, MOULa II: KI#00 583 875Nalates 111451 - Second Life: Nalates Urriah
Guild of Cartographers Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Mar 13, 2009 1:11 am 
Offline

Joined: Tue May 09, 2006 12:33 am
Posts: 1182
Location: British Columbia, Canada
It appears to have been a DNS issue. I'm told that OpenDNS users should be able to get on, with the fix taking effect for all DNS providers over the next 24 hours or so. :)


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Mar 13, 2009 1:47 am 
Offline

Joined: Fri Oct 13, 2006 6:00 pm
Posts: 4095
With IE6, I can view the GoW forums and wiki pages.

Forums: http://forum.guildofwriters.com/
Wiki: http://www.guildofwriters.com/wiki/

The Home page is not working for me. The message says to update to IE7 or use other browsers.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Mar 13, 2009 2:06 am 
Offline

Joined: Thu Sep 07, 2006 3:37 am
Posts: 192
Wiki has been up all day so has the main site. The forum is the only thing not responding. And IE doesn't fix the problem for me. And I have I.E. 7


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Mar 13, 2009 3:30 am 
Offline

Joined: Fri Oct 13, 2006 6:00 pm
Posts: 4095
Quote from I.Brattin at the Guild of Messengers
Quote:
Nanouk, IE doesn't solve the problem for everyone. I still can't reach GoW forums regardless of what browser I use, and I tried both IE (I have IE7) and Firefox. As Paradox said this is a DNS issue which means the connection between you and the server is fixed. It had nothing to do with IE over Firefox.

As you can see, I am technically challenged.

Thank you for the feedback. Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Mar 13, 2009 6:23 am 
Offline

Joined: Fri Jan 12, 2007 11:52 am
Posts: 1015
The GoW forum is working again.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 22 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to: